снимка: pixabay.comПървата се очаква още в първия ден на месеца. Тя

...
снимка: pixabay.comПървата се очаква още в първия ден на месеца. Тя
Коментари Харесай

През октомври ни застигат три магнитни бури

снимка: pixabay.com

Първата се чака още в първия ден на месеца. Тя ще бъде слаба и съвсем няма да бъде усетена от по-голяма част от хората.

Три магнитни стихии ще ни нападат през октомври, предвиждат от Националния институт по геофизика, геодезия и география към Българска академия на науките.

Като цяло обаче те ще бъдат леки и няма да повлияят доста на положението на хората. Само една, в края на месеца, ще бъде от по-висока степен и евентуално ще окаже въздействие върху по-голям брой хора.

Втората, доста по-силна стихия ке чака на 29 октомври. На този ден метеочувствителните хора и хората с хронични болести би трябвало да бъдат деликатни. Необходимо е да се заобикалят прочувствени прояви, стрес, огромни натоварвания, предава tvn.bg.

На идващия ден, 30 октомври още веднъж ще има дребна магнитна стихия. Това няма да докара до забележителен негативен резултат върху организма, само че хората със сърдечни проблеми и хипертония може да почувстват утежняване на благосъстоянието си.

В дните на въздействието на магнитните стихии лекарите поучават:
погрижете се за съществуването на медикаменти в аптечката при положение на утежняване на здраветоако се почувствате по-зле, обадете се на доктор, не се самолекувайтеповече отмора и повече време на чист въздухизбягвайте публични места, останете вкъщи, в случай че е възможнопийте доста вода, яжте плодове и зеленчуцивечер пийте успокоителен чай и вземете гореща вана.
Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР